Eerlijk ondernemen is ook toekomstbestendig ondernemen. Een visie waar wij in geloven en die onder andere tot uiting komt in ons werkgeverschap. Onze medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van ons bedrijf. Immers, iedere roos gaat door hun handen. Wij willen tevreden medewerkers die trots zijn dat zij bij Linssen Roses mogen werken en doen er alles aan om daar als werkgever aan bij te dragen.

Goede arbeidsvoorwaarden, tevreden medewerkers

Om het belang van onze medewerkers ook te verankeren in ons DNA hebben wij ons gecommitteerd tot het behalen van een MPS-SQ certificering. Dit betekent dat erop wordt toegezien dat de arbeidsvoorwaarden en arbeidscondities van onze medewerkers altijd aan de internationale standaarden voldoen. Onze medewerkers krijgen betaald verlof, een vaste rustdag per week, voldoende zwangerschapsverlof en een schone en veilige werkomgeving. Ieder jaar worden al onze medewerkers medisch getest en wij betalen al hun ziektekosten. Daarnaast betaalt Linssen Roses betere salarissen dan gebruikelijk in de regionale markt.

Een goede relatie met de omgeving

Niet alleen de relatie met onze werknemers, maar ook de relatie met de omgeving vinden wij erg belangrijk. Linssen Roses steunt daarom diverse ontwikkelingen, projecten en culturele activiteiten in de omgeving.